Cos Cumparaturi

Nici un produs

Total 0.00 lei

cos cumparaturi
Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru si primesti gratuit
Ghidul Cumparatorului Istet.

Publicitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clic aici pentru dormitoare ieftine

Dormitoare ieftine originale

Mobilarea unei case este categoric un efort financiar. Dar de ce nu ati arunca o privire si la oferta noastra de dormitoare ieftine? Suntem siguri ca veti fi surprinsi.

Chiar daca sunt ieftine, nu facem niciun rabat la calitate. Nu orice produs ieftin isi va trada pretul. Dormitoarele noastre se vor in primul rand extrem de calde, primitoare, odihnitoare. De aceea sunt si ieftine. Un dormitor trebuie sa fie, in primul ,rand, un spatiu intim, in care fiecare sa se regaseasca dupa o zi obositoare. Un spatiu personal in care sa va puteti oricand abandona. De aceea elementul central va fi patul. Optand pentru o mobila mai ieftina va vor ramane bani pentru alegerea unei saltele ceva mai performante. In acest fel, compromisul va fi pe deplin justificat. Bineinteles, exista si aspecte ceva mai putin placute dictate de constrangerile spatiului limitat. Astfel, dormitorul va gazdui, de multe, ori si dressingul care este cu atat mai acaparator cu cat sotia este mai... pedanta. Asa ca cel putin un dulap generos va trebui sa isi faca loc in spatiul dedicat odihnei. Si aceiasi persoana acaparanta va avea nevoie si de o masata de toaleta si de un spatiu corespunzator.

Patul este piesa cea mai importanta a oricarui mobilier de dormitor si din aceast motiv el trebuie sa fie incapator,dar nu excendentar, sa fie cu sau fara sertare de depozitare. Mobila pentru dormitor, oferita de compania noastra, o regasiti intr-o gama foarte variata de culori si modele. 

Modele de dormitoare

dormitor tineret Niky

dormitor tineret

dormitor Miraj

dormitor Corina

dormitor Venetia

dormitor Atena

dormitor Sofia

pat copii cu birou incadrat

dormitor Irina

dormitor Bianca

dormitor Electra

dormitor Maria

dormitor Ioana

dormitoare | dormitor tineret | dormitor ieftin | dormitoare preturi |